Sun
Korisnik Lozinka
Početna strana | Homepage
FAKULTET
O Fakultetu. Dekanat. Katedre. Biblioteka. Informacioni sistem.
STUDIJE
Osnovne i master akademske studije. Doktorske studije. Studije po ranijim programima. Erasmus Mundus.
ISTRAŽIVANJE I USLUGE
Istraživanja. Zavod. Laboratorije. Centri. Atestiranje vozila.
UPIS NA MFN
DOKUMENTI
Javne nabavke Mašinskog fakulteta. NN veća. Savet MFN. Sindikat. Tela. Akta. Formulari. Akreditacija MFN. Stručna predavanja.
ŽIVOT NA MFN
Oglasne table. Osoblje MFN. Studenti. Alumni. Lične prezentacije. Hol MFN.
NA SERVERIMA MFN
WebMAIL. ICIT. Prisma. Konferencije. Projekti. Partneri MF. Publikacije MF.
KONTAKT
Adresa i telefoni. Telefonski imenik.
 
>> PRETRAGA


     
     Magazin studenata MFN


Početna strana  > Vesti > Coke Summership program praksi, “letnja doza” znanja i iskustva!
Coke Summership program praksi, “letnja doza” znanja i iskustva!
01.04.2014
Već drugu godinu za redom kompanija Coca-Cola Hellenic lansirala je jedinstveni program praksi za studente i mlade diplomce - Coke Summership - idealnu “letnju dozu” znanja i iskustva!


Cilj programa je da okupi talentovane i ambiciozne ljude sa željom da ih motiviše da svoje profesionalni  razvoj nastave u zemlji i ponudi im iskustvo realnog poslovnog okruženja u kompaniji Coca-Cola Hellenic, koje može biti značajno za njihovu buduću karijeru.

Za Coke Summership program prošle godine je izabrano je 26 praktikanata za različite pozicije u svim sektorima kompanije.
"Tokom trajanja Coke Summership programa bio sam deo ozbiljnog I predanog  tima, rešavao različite poslovne zadatke i izazove, i bio prihvaćen od svih kao punopravan član kompanije. Kao najvredniju stvar sa prakse definitivno izdvajam to da sam upoznao veoma zanimljive ljude, kako kolege praktikante, tako i kolege u distributivnom centru”, izjavio je Lazar Živković, koji je nastavio da gradi svoju karijeru u kompaniji Coca-Cola Hellenic.

 

Program „Coke Summership“ će se ove godine održati tokom letnjih meseci i trajaće dodatne dve nedelje u odnosu na prošlogodišnji, tačnije od 25. jula do 5. septembra 2014. godine. Izabrani praktikanti će tokom trajanja programa imati 4 dana rada na projektu gde će se zajedno sa svojim mentorima upoznati sa dnevnim aktivnostima i odgovornostima zaposlenih u kompaniji, a jedan dan nedeljno ce biti posvećen trenizima, stručnim predavanjima i biznis radionicama. Svi studenti koji prođu kroz program dobijaju sertifikat o završenoj praksi i treninzima koje su pohađali.

Na ovaj način kompanija Coca-Cola Hellenic nastoji da podrži praktična usavršavanja mladih i time im olakša zapošljavanje, a najuspešnijima omogući internacionalnu karijeru zapošljavanjem u Coca-Cola sistemu  u Srbiji.

Aplikaciju za prijavljivanje I više informacija o Coke Summership programu možete naći na: www.cokesummership.com ili na FB stranici Fabrika radosti.

Prijavljivanje od 25.03. – 05.05.2014.Najnovije vesti
Treća međunarodna konferencija Mašinsko inženjerstvo u XXI veku
Mašinski fakultet Univerziteta u Nišu organizuje Treću međunarodnu konferencija "Mašinsko inženjerstvo u XXI veku". Konferencija će se održati u Nišu 17-18. septembra 2015
Dodela zlatnih indeksa za studente generacije 1965/66
Mašinski fakultet u Nišu će 1. oktobra ove godine dodeliti zlatne indekse generaciji studenata koja je upisala Mašinski fakultet u Nišu pre 50 godina, školske 1965/66 godine.
JAVNI NAGRADNI KONKURS PETAR DAMJANOVIĆ
Firma „OSA Računarski inženjering raspisuje IX javni nagradni konkurs pod nazivom „Petar Damjanović“ za izbor najboljeg rada iz oblasti mašinstva
Univerzitet u Nišu obeležava pola veka postojanja i rada
Ove i sledece nedelje svečanim pro- gramima Univerzitet u Nišu obeležava pola veka postojanja i rada. Programi su namenjeni svim članovima Univer- ziteta, studentima i gradjanima Niša
Pismo zainteresovanosti za zapošljavanje - Elixir Prahovo
Kompanija Elixir Prahovo IHP d.o.o. Prahovo nudi mogućnost zapošljavanja 5 diplomiranih mašinskih inženjera sa mestom rada u Prahovu
SVE VESTI >>
Vaša IP adresa je: 18.207.240.35
Mašinski fakultet Univerziteta u Nišu, ul. Aleksandra Medvedeva 14, 18000 Niš, Srbija.
Telefoni: Odsek za nastavna i studentska pitanja: 018/588-228; Dekanat: 018/588-255;
Računarski centar: 018/588-229; Zavod: 018/588-199; Sekretar: 018/588-233; Faks: 018/588-244;
E-mail: info@masfak.ni.ac.rs; PIB: 100662813; Žiro račun: 840-1745666-63.