Sun
Korisnik Lozinka
Početna strana | Homepage
FAKULTET
O Fakultetu. Dekanat. Katedre. Biblioteka. Informacioni sistem.
STUDIJE
Osnovne i master akademske studije. Doktorske studije. Studije po ranijim programima. Erasmus Mundus.
ISTRAŽIVANJE I USLUGE
Istraživanja. Zavod. Laboratorije. Centri. Atestiranje vozila.
UPIS NA MFN
DOKUMENTI
Javne nabavke Mašinskog fakulteta. NN veća. Savet MFN. Sindikat. Tela. Akta. Formulari. Akreditacija MFN. Stručna predavanja.
ŽIVOT NA MFN
Oglasne table. Osoblje MFN. Studenti. Alumni. Lične prezentacije. Hol MFN.
NA SERVERIMA MFN
WebMAIL. ICIT. Prisma. Konferencije. Projekti. Partneri MF. Publikacije MF.
KONTAKT
Adresa i telefoni. Telefonski imenik.
 
>> PRETRAGA


     
     Magazin studenata MFN


Početna strana  > Vesti > PROSLAVA DANA FAKULTETA - 2.2.2012. godine
PROSLAVA DANA FAKULTETA - 2.2.2012. godine
07.02.2012
Proslavi pedeset i druge godišnjice postojanja i rada Fakulteta u četvrtak, 2. februara 2012. godine, prisustvovalo je više od 260 radnika Fakulteta i gostiju iz zemlje i inostranstva.


PROSLAVA DANA FAKULTETA

 Na svečanoj akademiji uručen je veći broj nagrada institucijama, pojedincima i radnicima Fakulteta, koji su značajno doprineli razvoju i napretku Fakulteta u proteklom periodu, kao i najboljim studentima Fakulteta.
 
Povelju Mašinskog fakulteta u Nišu dobili su Kompanija "Philip Morris International" u Srbiji; Univ-Prof.Dr.-Ing. habil. Manfred Zehn, profesor Tehničkog Univerziteta u Berlinu (Nemačka); Univ-Prof.Dr.-Ing. habil. Helmut Wurmus, profesor u penziji Tehničkog Univerziteta Ilmenau (Nemačka); prof. dr Radivoje Mitrović, red. prof. Mašinskog fakulteta u Beogradu i državni sekretar Ministarstva prosvete i nauke Republike Srbije; prof. dr Vlastimir Đokić, red.prof. Mašinskog fakulteta u Nišu i prof. dr Dragiša Nikodijević, red.prof. Mašinskog fakulteta u Nišu. Povelja Mašinskog fakulteta posthumno je dodeljena prof. dr Aleksandru Stefanoviću, red.prof. Mašinskog fakulteta u Nišu.

 Plaketa Mašinskog fakulteta u Nišu dodeljena je dr Draganu B. Jovanoviću, doc. Mašinskog fakulteta u Nišu.

 Zahvalnicu Mašinskog fakulteta u Nišu dobili su preduzeće Linde gas Srbija; Dragan Ristić, nastavnik nemačkog jezika Mašinskog fakulteta u Nišu; dr Predrag Živković, asist. Mašinskog fakulteta u Nišu i Jelena Nikolić, radniku na održavanju čistoće Mašinskog fakulteta u Nišu. Zahvalnice Mašinskog fakulteta u Nišu dodeljene su firmama, preduzećima i kompanijama koje su obezbedile nagrade za najbolje studente Fakulteta: Dunav osiguranju – glavnoj filijali Niš, Dunav dobrovoljnom penzijskom fondu, preduzeću "Resor" iz Gadžinog Hana, preduzeću Feniks BB iz Niša, Gradskoj opštini Medijana, preduzeću "Blok signal" iz Niša, istraživačko-razvojnom centru "Alfatek" iz Niša, preduzeću "Ehting" iz Beograda i preduzeću "Jugoimpeks" iz Niša.

 Pohvalnice i laptop računare kao najbolji diplomirani studenti, odnosno najbolji studenti po godinama studija školske 2010/2011 godine dobili su: Milojević Andrija, Stefanović Gordana, Stefanović Milica, Đorđević Marija i Marković Nemanja.
 Pohvalnice i novčane nagrade za osvojena prva mesta u znanju na 51. Mašinijadi "Sunčev Breg 2011" dobili su: Veljković Aleksandar, Ilić Marko, Stojanović Darko, Stefanović Milica, Đorćević Nikola, Cvetković Miloš, Krstić Milan, Marković Nemanja, Milčić Miodrag i Stojanović Saša.

 Pohvalnicu i laptop računar za osvojena prva mesta na 51. Mašinijadi " Sunčev Breg 2011" u šahu i malom fudbalu, kao i za osvajanje Univerzitetske sportske lige u muškom rukometu i muškoj odbojci u školskoj 2010/2011 godini dobilo je Sportsko društvo Mašinskog fakulteta u Nišu.

 Nagradu laptop računar kao materijalnu pomoć dobili su studenti Đorđević Ivan i Darko Gavrilović, sa željom darodavaca, Fakulteta i Studentskog parlamenta Fakulteta da im ova pomoć bude podsticaj za dalje učenje i uspešan završetak studija.

 Uručene su i jubilarne nagrade radnicima Fakulteta koji su proveli jednu, dve ili tri decenije radeći na Fakultetu i značajno doprineli stečenom ugledu Fakulteta: dr Miodragu Maniću, red.prof.; Dušanki Nikolić, sekretaru u Dekanatu; dr Dragoslavu Janoševiću, red.prof.; dr Aci Miciću, vanr.prof.; dr Predragu Živkoviću, asist.; mr Draganu Kuštrimoviću, asist.; mr Goranu Petroviću, asist.; Aleksandru Boričiću, samostalnom stručnom saradniku; Dejanu Žikiću, stručnom saradniku; Vesni Grozdanović, tehničkom sekretaru Zavoda za mašinsko inženjerstvo i Snežani Mladenović, radniku na održavanju čistoće.
 
Fotografije sa svečane akademije i svečanog ručka koji je potom usledio u restoranu "Bolji život" možete preuzeti ovde.

 Najnovije vesti
Treća međunarodna konferencija Mašinsko inženjerstvo u XXI veku
Mašinski fakultet Univerziteta u Nišu organizuje Treću međunarodnu konferencija "Mašinsko inženjerstvo u XXI veku". Konferencija će se održati u Nišu 17-18. septembra 2015
Dodela zlatnih indeksa za studente generacije 1965/66
Mašinski fakultet u Nišu će 1. oktobra ove godine dodeliti zlatne indekse generaciji studenata koja je upisala Mašinski fakultet u Nišu pre 50 godina, školske 1965/66 godine.
JAVNI NAGRADNI KONKURS PETAR DAMJANOVIĆ
Firma „OSA Računarski inženjering raspisuje IX javni nagradni konkurs pod nazivom „Petar Damjanović“ za izbor najboljeg rada iz oblasti mašinstva
Univerzitet u Nišu obeležava pola veka postojanja i rada
Ove i sledece nedelje svečanim pro- gramima Univerzitet u Nišu obeležava pola veka postojanja i rada. Programi su namenjeni svim članovima Univer- ziteta, studentima i gradjanima Niša
Pismo zainteresovanosti za zapošljavanje - Elixir Prahovo
Kompanija Elixir Prahovo IHP d.o.o. Prahovo nudi mogućnost zapošljavanja 5 diplomiranih mašinskih inženjera sa mestom rada u Prahovu
SVE VESTI >>
Vaša IP adresa je: 18.207.240.35
Mašinski fakultet Univerziteta u Nišu, ul. Aleksandra Medvedeva 14, 18000 Niš, Srbija.
Telefoni: Odsek za nastavna i studentska pitanja: 018/588-228; Dekanat: 018/588-255;
Računarski centar: 018/588-229; Zavod: 018/588-199; Sekretar: 018/588-233; Faks: 018/588-244;
E-mail: info@masfak.ni.ac.rs; PIB: 100662813; Žiro račun: 840-1745666-63.