Sun
Korisnik Lozinka
Početna strana | Homepage
FAKULTET
O Fakultetu. Dekanat. Katedre. Biblioteka. Informacioni sistem.
STUDIJE
Osnovne i master akademske studije. Doktorske studije. Studije po ranijim programima. Erasmus Mundus.
ISTRAŽIVANJE I USLUGE
Istraživanja. Zavod. Laboratorije. Centri. Atestiranje vozila.
UPIS NA MFN
DOKUMENTI
Javne nabavke Mašinskog fakulteta. NN veća. Savet MFN. Sindikat. Tela. Akta. Formulari. Akreditacija MFN. Stručna predavanja.
ŽIVOT NA MFN
Oglasne table. Osoblje MFN. Studenti. Alumni. Lične prezentacije. Hol MFN.
NA SERVERIMA MFN
WebMAIL. ICIT. Prisma. Konferencije. Projekti. Partneri MF. Publikacije MF.
KONTAKT
Adresa i telefoni. Telefonski imenik.
 
>> PRETRAGA


     
     Magazin studenata MFN


Početna strana  > Vesti > Proslava pedeset i prve godišnjice postojanja i rada Fakulteta
Proslava pedeset i prve godišnjice postojanja i rada Fakulteta
11.02.2011
Proslavi pedeset i prve godišnjice postojanja i rada Fakulteta u sredu, 2. februara 2011. godine, prisustvovalo je više od 280 radnika Fakulteta i gostiju iz zemlje i inostranstva.


 Na svečanoj akademiji uručen je veći broj nagrada institucijama i radnicima Fakulteta, koji su značajno doprineli razvoju i napretku Fakulteta u proteklom periodu, kao i najboljim studentima Fakulteta.

 Povelje Mašinskog fakulteta u Nišu dodeljene su Ministarstvu prosvete Republike Srbije, Ministarstvu za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije, Tehničkom Univerzitetu u Sofiji, Univerzitetu u Nišu i prof. dr Nenadu D. Pavloviću, red.prof. Mašinskog fakulteta u Nišu.

 Plakete Mašinskog fakulteta u Nišu dodeljene su Mašinskom fakultetu u Kragujevcu, Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, Studentskom parlamentu Mašinskog fakulteta u Nišu, prof. dr Božidaru Bogdanoviću, red.prof. Mašinskog fakulteta u Nišu, prof. dr Dušanu Stamenkoviću, vanr.prof. Mašinskog fakulteta u Nišu, i Branku Pribaku, rukovaocu kotlovskog postrojenja Toplifikacionog sistema Mašinskog fakulteta u Nišu.

 Zahvalnice Mašinskog fakulteta u Nišu dodeljene su firmama, preduzećima i kompanija koje su obezbedile nagrade za najbolje studente Fakulteta: Dunav osiguranju – glavnoj filijali osiguranja Niš, Gradskoj opštini Medijana, preduzeću Feniks BB, JKP Medijana, preduzeću "Resor" iz Gadžinog Hana, preduzeću YUMIS, gradu Vranju i preduzeću "Viktorija inženjering" iz Leskovca, kao i dr Mirjani Laković-Paunović, asistentu Mašinskog fakulteta u Nišu.

 Pohvalnice i laptop računare kao najbolji diplomirani student, odnosno najbolji studenti po godinama studija školske 2009/2010 godine dobili su: Nešić Nikola, Stefanović Milica, Stefanović Gordana, Marković Nemanja, Milojević Andrija i Pavlović Vukašin.

 Pohvalnice i novčane nagrade za osvojena prva mesta u znanju 50. Mašinijadi "Lepenski Vir 2010" dobili su: Milojević Andrija, Tomić Miša, Stefanović Gordana, Vrećić Stevan, Krstić Milan, Marković Nemanja, Milčić Miodrag i Stojanović Saša.

 Pohvalnicu i sportsku opremu za osvojena prva mesta na 50. Mašinijadi "Lepenski Vir 2010" u stonom tenisu i muškom rukometu, kao i za osvajanje Univerzitetske sportske lige u muškom rukometu u školskoj 2009/2010 godini dobilo je Sportsko društvo Mašinskog fakulteta u Nišu. Za izuzetno zalaganje i doprinos u radu Sportskog društva pohvalnicu je dobio i Živić Danijel.

 Nagradu laptop računar kao materijalnu pomoć dobili su studenti Nasković Maja i Stojanović Miloš, sa željom darodavaca, Fakulteta i Studentskog parlamenta Fakulteta da će im ova pomoć biti podsticaj za dalje učenje i uspešan završetak studija.

 Uručene su i jubilarne nagrade radnicima Fakulteta koji su proveli jednu, dve ili tri decenije radeći na Fakultetu i značajno doprineli stečenom ugledu Fakulteta: dr Goranu Radenkoviću, vanr.prof., Novici Jovanoviću, laborantu, dr Miroslavu Radovanoviću, red.prof., dr Mići Vukiću, vanr.prof., dr Branislavu Stojanoviću, vanr.prof., dr Bobanu Anđelkoviću, doc., Saši Đorđeviću, operateru Računskog centra, dr Dušanu Stamenkoviću, vanr.prof., dr Mirjani Laković- Paunović, asist., mr Julijani Simonović, asist. i Jasmini Bogdanović-Jovanović, asist.

 Fotografije sa svečane akademije i svečanog ručka koji je potom usledio u restoranu hotela "Park" možete preuzeti ovde.Najnovije vesti
Treća međunarodna konferencija Mašinsko inženjerstvo u XXI veku
Mašinski fakultet Univerziteta u Nišu organizuje Treću međunarodnu konferencija "Mašinsko inženjerstvo u XXI veku". Konferencija će se održati u Nišu 17-18. septembra 2015
Dodela zlatnih indeksa za studente generacije 1965/66
Mašinski fakultet u Nišu će 1. oktobra ove godine dodeliti zlatne indekse generaciji studenata koja je upisala Mašinski fakultet u Nišu pre 50 godina, školske 1965/66 godine.
JAVNI NAGRADNI KONKURS PETAR DAMJANOVIĆ
Firma „OSA Računarski inženjering raspisuje IX javni nagradni konkurs pod nazivom „Petar Damjanović“ za izbor najboljeg rada iz oblasti mašinstva
Univerzitet u Nišu obeležava pola veka postojanja i rada
Ove i sledece nedelje svečanim pro- gramima Univerzitet u Nišu obeležava pola veka postojanja i rada. Programi su namenjeni svim članovima Univer- ziteta, studentima i gradjanima Niša
Pismo zainteresovanosti za zapošljavanje - Elixir Prahovo
Kompanija Elixir Prahovo IHP d.o.o. Prahovo nudi mogućnost zapošljavanja 5 diplomiranih mašinskih inženjera sa mestom rada u Prahovu
SVE VESTI >>
Vaša IP adresa je: 35.174.62.162
Mašinski fakultet Univerziteta u Nišu, ul. Aleksandra Medvedeva 14, 18000 Niš, Srbija.
Telefoni: Odsek za nastavna i studentska pitanja: 018/588-228; Dekanat: 018/588-255;
Računarski centar: 018/588-229; Zavod: 018/588-199; Sekretar: 018/588-233; Faks: 018/588-244;
E-mail: info@masfak.ni.ac.rs; PIB: 100662813; Žiro račun: 840-1745666-63.