Propozicije
Slike
Forum
Kontakt

Sve vesti...

Mašinke streljale strujašice

Postavljeno:24 Oct 2008 Postavio: Administrator
Elektronke su hrabro počele, iskoristile neozbiljnost i greške komšika i na početku seta povele sa 3:0. Posle tri promašena servisa, četiri beznspešna napada (naročito Mitrovićeve) i dva iznenađujuće dobra prijema elektronke stiču prednost od 7:4. Reaguje trener mašinki Jelenković i posle tajm-auta vraća svoje igračice na "pravi put". Mašinke stizu prednost i preokreću rezultat. Međutim, nalet nije dugo trajao. Do kraja seta se igrala "klackalica", sa samo par uspešnih napada mašinki uz mnogo grašaka a dobrih odbrana elektronki. Jelenković pravi izmenu: izvodi iz igre očigledno nedovoljno spremnu Nenićevu i uvodi Berket Bakotu Anu pri rezultatu 18:17. Izmena donosi zeljeni rezultat i set se završava u korist mašinki rezultatom 25:23.

      Drugi set počinje u istom ritmu: elektronke prave mini seriju od 3:0. Mašinke se trzu iz pospanosti, stizu razliku i mnogo pouzdanijim napadačkim akcijama tehničara Nikodijevićeve i primača Zivadinovićeve stizu do rezultara 7:5. Onda na servis dolazi Mitrovićeva i potpuno rastura elektronke koje nisu imale rešenja u prijemu za njen strahovit servis. Sa samo par kontri, koje su bile prinuđene da odigraju nakon, nekako, prebačenih lopti elektronki direktno iz prijema mašinke završavaju set sa 25:5. Mitrovićeva se dobro izvukla za loš početak serijom od 18 fantastičnih servisa.

      Opšti utisak je da mašinkama najbolje odgovaraju kasni večernji termini jer su danas bile kao opijene na terenu. Predsedik je obećao cirama karantin pre sutrašnjeg derbija, a šta će biti sutra protiv "cimerki" ostaje nam samo da strahujemo i nadamo se najboljem. Ipak derbi je derbi - bez favorita.

vrati se nazad ...