Propozicije
Slike
Forum
Kontakt

Sve vesti...

Građevinari poslali na remont Mašince

Postavljeno:24 Oct 2008 Postavio: Administrator
Naši momci su odlično počeli meč, i na samom startu stvorili zalihu od 8 poena prednosti. Odlično je tada funkcionisao servis naše ekipe i igra u polju sa kojom smo i stekli veliku prednost. Medjutim pri rezultatu 18-12 neshvatljiv pad. Dundjeri dolaze na 3 poena razlike a potom se i priblizuju na 24-23. Međutim naši momci su ipak pajpom uspeli da privedu prvi set kraju.
Drugi set prolazi u rezultatskoj klackalici. Nađi se ipak odelpljuju na 17-15. Onda sledi velika zbrka i preokret. Dolazi do verbalnog okršaja između Miladinovića i Trifunovića koji je pretio da preraste u fizicki okršaj ali je zahvaljujući smirenošću ostalih momaka ipak sve ostalo na verbalnom duelu. Naši momci tada padaju, i gube set sa 25-20.
Treći set počinje u dominaciji dunđera koji su stekli prednost od 5-6 poena koje su odrzavali do rezultata od 22-18. Tada na servis Jelenkovića naši prave preokret i odličnim blokom Lazovića i kontrama Trifunovića dolaze do 24-22 i 2 meč lopte. Kada se činilo da će naši lagano meč privesti  kraju, sreća im je opet okrenula leđa i taj set su izgubili 27-25.
Kako su počeli ovu sezonu tako su i završili. Borbeno i bez srece. Da su prosli u polufinale ne bi bilo nezasluzeno ali ipak dunđeri zasluzeno idu dalje.
Našim momcima ostaje da se sto bolje pripreme za mašinijadu gde brane titulu
vrati se nazad ...