Propozicije
Slike
Forum
Kontakt

Sve vesti...

Mašinski - Građevinski 0-2 (14-25, 23-25)

Postavljeno:05 Sep 2008 Postavio: Administrator
Nazalost ispalo je onako kako su se svi pribojavali. Mašinke su totalno psihički nespremne ušle u derbi, za razliku od svojih dobro uigranih cimerki. Utakmicu su pocele totalno hladno i nezainteresovano, bez imalo tuda a pogotovu u odbrani i napadu. Njihove cimerke su to iskoristile i od samog starta ih gazile. Iako su mašinke u par navrata samo pokazale da su na terenu ponekim osvojenim poenom iz servisa i ponekim retkim napadom nisu uspele ni da priđu građevinkama. Za ceo prvi set GAF-ovke su imale samo jedan pravi napad iz četvorke i samo jedan temo. Ipak set je završen sa, za ovaj sustret, iznenađujućih i porazavajućih 25:14 za GAF, sve zahvaljujući neigranjem i greškama mašinki.

      Drugi set, druga priča. Mašinke se dizu i počinju sa svojom prepoznatljivom igrom. Vodile su sa 4, 5 poena razlike. Proradio je i blok mašinki koji je dobro zaustavljao i onako retke napade dunđerki. Ali ni ovo nije dugo trajalo. Pri rezultatu 17:15 u svoju korist mašinke opet staju i dozvoljavaju seriju cimerkama koje stiču prednost od 19:17. Trener Jelenković nije uspeo ni tajm autima ni izmenama da vrati mašinke na put uspeha. Do kraja seta se igralo poen za poen, pa su i ovaj set dobile GAF-ovke sa sada mnogo boljim, ali ne i po mašinke dobrim, rezultatom 25:23.

      Jedino što je bilo za pohvalu kod mašinki je primač Zivadinovićeva koja je, i pored nedovoljno zalečene povrede i očigledno lošeg fizičkog stanja, i više nego uspešno realizovala svoje mnogobrojne prilike koje je dobijala od tehničara Nikodijevićeve.

      Po završetku derbija definitivno su rešene dve dileme. Prvo, GAF-ovke su preuzele prvo mesto na tabeli i trebalo bi da ostanu na toj poziciji do kraja regularnog dela lige jer im ne ostaju taški mečevi, a drugo mašinke definitino ne funkcionišu pre 21h... Našim curama osraje da zaborave ovaj duel i usresrede se da još dva preostala relativno teška meča sa advokaticama i DIF-ovkama.

      Ipak na najvećem gubitku, i to finansijskom, je naš predsednik koji je verovao i kladio se na naše cure koje su ga, po njegovoj izjavi posle utakmice, duboko razočarale svojom neozbiljnošću i nezalaganjem.

vrati se nazad ...